INGREDIËNTEN
Biologische tomaat. Zuurteregelaar: citroenzuur. Herkomst van de tomaat: Italië.
ALLERGENEN
–
GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE PER 100 GRAM
Energie: 117 kJ/ 28 kcal
Vetten: 0,2 g
-waarvan verzadigde vetzuren: 0 g
Koolhydraten: 4,3 g
-waarvan suikers: 4,3 g
Vezels: 1,2 g
Eiwitten: 1,6 g
Zout: 0,15 g
DISCLAIMER
De product- en allergeneninformatie kan afwijken door een receptuurwijziging van de producent. Controleer voor gebruik altijd het productetiket op belangrijke informatie.
INGREDIENTI
Pomodoro biologica. Correttore di acidità: acido citrico. Origine del pomodoro: Italia.
ALLERGENI
–
VALORI NUTRIZIONALI MEDI PER 100 GRAM
Energia: 117 kJ/ 28 kcal
Grassi: 0,2 g
-di cui acidi grassi saturi: 0 g
Carboidrati: 4,3 g
-di cui zuccheri: 4,3 g
Fibre: 1,2 g
Proteine: 1,6 g
Sale: 0,15 g