INGREDIËNTEN
Tomatenpulp 43%, tomatensaus 33%, rode paprika 9%, ui, olijfolie extra vergine, knoflook, zout, rozemarijn, peterselie, pepers uit Calabrië 0,15%.
Herkomst tomaten: Italië
ALLERGENEN
GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE PER 100 GRAM
Energie: 357 kJ/ 86 kcal
Vetten: 5,0 g
-waarvan verzadigde vetzuren: 0,8 g
Koolhydraten: 7,3 g
-waarvan suikers: 5,2 g
Vezels: 2,2 g
Eiwitten: 1,8 g
Zout: 0,85 g
DISCLAIMER
De product- en allergeneninformatie kan afwijken door een receptuurwijziging van de producent. Controleer voor gebruik altijd het productetiket op belangrijke informatie.
INGREDIENTI
Polpa di pomodoro 43%, passata di pomodoro 33%, peperoni rossi 9%, cipolla, olio extra vergine di oliva, aglio, sale marino, prezzemolo, peperoncino di Calabria 0,15%.
Origine del pomodoro: Italia
ALLERGENI
–
VALORI NUTRIZIONALI MEDI PER 100 GRAM
Energia: 357 kJ/ 86 kcal
Grassi: 5,0 g
-di cui acidi grassi saturi: 0,8 g
Carboidrati: 7,3 g
-di cui zuccheri: 5,2 g
Fibre: 2,2 g
Proteine: 1,8 g
Sale: 0,85 g