INGREDIËNTEN
Tomaten uit het Vesusius gebied
ALLERGENEN
–
GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE PER 100 GRAM
Energie: 105 kJ/ 25 kcal
Vetten: 0,2 g
-waarvan verzadigde vetzuren: 0 g
Koolhydraten: 3,5 g
-waarvan suikers: 3,5 g
Vezels: 1,4 g
Eiwitten: 1,6 g
Zout: 0,17 g
DISCLAIMER
De product- en allergeneninformatie kan afwijken door een receptuurwijziging van de producent. Controleer voor gebruik altijd het productetiket op belangrijke informatie.
INGREDIENTI
“Pomodorino del Piennolo del Vesuvio D.O.P”. Origine del pomodoro: Italia.
ALLERGENI
–
VALORI NUTRIZIONALI MEDI PER 100 GRAM
Energia: 105 kJ/ 25 kcal
Grassi: 0,2 g
-di cui acidi grassi saturi: 0 g
Carboidrati: 3,5 g
-di cui zuccheri: 3,5 g
Fibre: 1,4 g
Proteine: 1,6 g
Sale: 0,17 g