INGREDIËNTEN
Biologische witte wijn
Bevat SULFIET. Zuurgraad: 6%
ALLERGENEN
Bevat: SULFIETEN
GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE PER 100 GRAM
Energie: 80 kJ/ 19 kcal
Vetten: 0 g
-waarvan verzadigde vetzuren: 0 g
Koolhydraten: 0,2 g
-waarvan suikers: 0 g
Eiwitten: 0 g
Zout: 0,01 g
DISCLAIMER
De product- en allergeneninformatie kan afwijken door een receptuurwijziging van de producent. Controleer voor gebruik altijd het productetiket op belangrijke informatie.
INGREDIENTI
Vino bianco biologico
Contiene SOLFITI. Acido: 6%
ALLERGENI
Contiene: SOLFITI
Può contenere:
VALORI NUTRIZIONALI MEDI PER 100 GRAM
Energia: 80 kJ/ 19 kcal
Grassi: 0 g
-di cui acidi grassi saturi: 0 g
Carboidrati: 0,2 g
-di cui zuccheri: 0 g
Proteine: 0 g
Sale: 0,01 g