INGREDIËNTEN
Champignontrio 71%: Populier (shimeji), champignons (agaricus bispours), nameko (Pjoliota nameko), ontpitte olijven, gesneden paprika, zonnebloemolie, venkel, peterselie, knoflook, oregano, Spaanse peper,
Herkomst Olijven: Sicilië
ALLERGENEN
Bevat:
GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE PER 100 GRAM UITGELEKT PRODUCT
Energie: 309,2 kJ/ 75 kcal
Vetten: 5,9 g
-waarvan verzadigde vetzuren: 0,7 g
Koolhydraten: 1,5 g
-waarvan suikers: 0,1 g
Eiwitten: 2 g
Zout: 2,5 g
DISCLAIMER
De product- en allergeneninformatie kan afwijken door een receptuurwijziging van de producent. Controleer voor gebruik altijd het productetiket op belangrijke informatie.
INGREDIENTI
Tris di funghi 71%: Pioppo (shimeji), champignons (agaricus bispours), nameko (Pjoliota nameko), olive snocciolate, peperoni a felitti, olio girasole, finocchetto, prezzemolo, aglio, origano, peperoncino,
Provenienza Olive: Sicilia
ALLERGENI
Contiene:
VALORI NUTRIZIONALI MEDI PER 100 GRAM
Energia:309,2 kJ/ 75 kcal
Grassi: 5,9 g
-di cui acidi grassi satunri: 0,7 g
Carboidrati: 1,5 g
-di cui zuccheri: 0,1 g
Proteine: 2 g
Sale: 2,5 g