Omschrijving
GLUTENVRIJ Fusilli verscheen in haar huidige vorm in Zuid-Italië en is oorspronkelijk ontstaan vanuit het idee om spaghetti om een breinaald te wikkelen. Door de vele vormen en smaken die later in de verschillende Italiaanse gebieden zijn ontstaan heeft Fusilli zich ontpopt als een aparte soort. Als onderdeel van het Barilla assortiment werd deze populaire Italiaanse pasta opnieuw geïnterpreteerd, maar behield haar karakteristieke, traditionele spiraalvorm.
Allergenen |
Ingrediënten |
Maïsmeel wit 65%, maïsmeel geel 29,5%, rijstmeel 5%, water |
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie:
|
1524 kJ |
Energie: | 359 Kcal |
Vet totaal: | 1,8 g |
Vet verzadigd: | 0,3 g |
Koolhydraten totaal: | 78,7 g |
Waarvan suikers: | 1,2 g |
Voedingsvezel: | 1,1 g |
Eiwit totaal: | 6,5 g |
Zout: | 0,003 g |