Omschrijving
GLUTENVRIJ De oorspronkelijk uit Napels afkomstige Tortiglioni is vandaag de dag één van de favoriete pastasoorten van de Italiaanse keuken. Hun verleidelijke vorm inspireerde tot talloze recepten, waaronder enkele van de meest heerlijke gastronomische en traditionele Italiaanse gerechten. Barilla heeft de consistentie en kwaliteit van deze populaire Italiaanse pasta verder verbeterd. Omdat de selectie van de juiste bestanddelen de smaak en consistentie waarborgen wordt enkel hoge kwaliteit durum tarwe gebruikt voor de Tortiglioni. Het resultaat is een perfecte harmonie tussen pasta en saus.
Allergenen |
Ingrediënten |
Maïsmeel wit 65%, maïsmeel geel 29,5%, rijstmeel 5%, water |
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie:
|
1524 kJ |
Energie: | 359 Kcal |
Vet totaal: | 1,8 g |
Vet verzadigd: | 0,3 g |
Koolhydraten totaal: | 78,7 g |
Waarvan suikers: | 1,2 g |
Voedingsvezel: | 1,1 g |
Eiwit totaal: | 6,5 g |
Zout: | 0,003 g |